Nimetön

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

Älä tule pyytään anteeksi.
Anteeksi et tule saamaan.
Älä tule kertoon lisää selityksiä.
Kun tiedät tämän pelin olevan ohi.
Sen kaiken olet itse aiheuttanut.
Et voi syyttää muita.
Toivottavasti opit puhumaan suoraan.
Sinun on nyt etsittävä uusia ystäviä.
Ystävät jotka sinulla oli lähtivät.
Sun oman paskan puhumisen takia.
En välitä enään sun asioistas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot