Nimetön

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

Unohda,että oltiin ystäviä.
Muista,että vihaan aina sua.
Unohda mitä olen sinulle sanonut.
Muista kuitenkin ne mitä sinulle nyt sanon.
Koska ystävyys muuttui vihaksi.
Muistot katkeruudeksi.
Ethän sinä koskaan ollut mitään.
Petit luottamuksemme todella.
En susta sentään paskaa puhu.
Mun ei tarvi,koska sanon suoraan mitä ajattelen sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot