Nimetön

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

kuvittele makoilevasi heinikossa auringon valossa.
kuvittele suutelevasi häntä ketä rakastat.
kuvittele teidän pysyvän siinä,tunnetko vieläkin samoin?
onko sanat vieläkin samat?
onko se todellista nyt?
minulle on minulla on nyt se jota rakastan ja haluan elää elämääni..
sinua ei voi korvata minulle kukaan..
ikinä..

Selite: 
joskus aikoja sitten kirjoitettu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot