menneisyydelle

Runoilija lasisilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus tulee vastoin käymisiä,mutta kaikesta on aina selvitty. 30.9.2007<3
 

Menneisyyteen en pääse,vaikka haluaisin.
Tulisitko sinä vastaan sinne tulevaisuuteen?
Kun menneisyys on takana ja katse ei käänny taaksepäin enää.

Kuulen sinun kuiskauksesi,kun sanoit hyvää yötä.
Maistan sinun huulet vieläkin huulillani.
Haistan tuoksusi ilmassa.
Iholla jokainen kosketus on muistona sinusta.

Kuinka paljon sinulla on muistoja minusta?
Olenko sinulle se menneisyyden enkeli,jota et enään halua?
Kuinka pienen matkan olet valmis tekemään takiani?

Selite: 
tuli vaan sellanen olo..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot