Nimetön

Runoilija TalviYönSurma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus on peittelemätön suoruus.
 

Mitä voisin enää tehdä kun kaikki on jo mennyt..
Et ymmärtänyt että tämä ei ollut minulle peli.
Et ymmärtänyt kuinka satutat minua..

Olisin vaan tahtonut olla kanssasi ja nauraa kun sinäkin iloitset.
Kerran, kun olimme kahdestaan, halusin vain tuijottaa kauniita kasvojasi.
Näyttää että osaan minäkin rakastaa..
Et edes antanut mahdolisuutta.
Et vain tiedä kuinka syvälle tämä sattuu..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot