Nimetön

Runoilija TalviYönSurma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus on peittelemätön suoruus.
 

Näin itseni sinussa.
Kuvani silmissäsi.

Rakastuinko itseeni?

Ehkä palvoin sinun kautta itseäni ja huomasit sen.
Suutuit, koska halusit epätoivoisesti minun palvovan sinua.

Lopulta olimme kummatki riidoista riekaleina.
Itse näin vain vihaisen tuijotuksen silmistäsi.
Sinä näit ainoastaan minun lähtevän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot