sinisilmä

Runoilija TalviYönSurma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus on peittelemätön suoruus.
 

Haluaisin luottaa jokaiseen ihmiseen heti.
Sen enempiä tuntematta tai kyselemättä.

Mutta en voi.

Pari päivää sitten tajusin, kuinka sinisilmäinen olen.
Luotin sinuun, autoin sinua, tuin sinua.

Mitä sainkaan vastalahjaksi?

Syvän surun.
Jokaisen pettämisen jälkeen muuri minun ja muitten välillä kasvaa.
Jokaisen kerran jälkeen menen aivan hajalle.

Miksi?

Koska kaverit ovat yksi tärkeä osa elämää ja sinä kuuluit elämääni.
Nyt tilalla ovat vain suru ja murhe.

Ehkä joskus vielä silmäni saavat sen oikean ,
vihreän värin..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot