Tosi ystävyydestä

Runoilija ollipt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika joka tahtoo lentämään, uskomaan että siellä jossain pilvien reunalla on parempaa, näkemään maailmaan erillaisin silmin. Tahtoisin olla lintu joka vapaana kulkee, aina kohti paikaa lämpimää. Joskus sitä saa elämältään sitä, mitä haluaa, mutta usein silloinkin menettää jotain tärkeää. Aikaa jolloin tunnen olevani joku muu, jonka kuitenkin sitten unohdan.
 

Puhelin soi lähes joka aamu.
Jos se ei äiti ole niin sinä tietenkin.
Kysyt keitänkö aamukahvin.
Ja joka kerta sen laitan tippumaan.
Eikä kestä hetkeäkään kun ovikello soittaa.

Pari sanaa edellellisestä päivästä.
Miten loppuilta menikään.
Muuten enimmäkseen hiljaisuutta.
Mitä turhaan mitään sanomaan.
Jos ei ole mitään sanottavaa.

Lauseetkin puoleen jää,
Kun toinen niistä lopun jo ymmärtää.
Kun toisen tarpeeksi hyvin tuntee,
tietää melkein mitä hän ajattelee.

Tätä kestänyt on jo kauan.
Toivottavasti ei olla vielä puolessakaan.
Monta hauskaa kokemusta koettuna.
Jos parhaat olisi vasta tulossa.

Ystävyys se on tärkeää,
tärkeämpää kuin mikään muu.
Välillä asia hetkeeksi unohtuu.
Kun taas huomaa että ilman sitä ei pysty elämään.
Tai ainakin elämä olisi paljon vaikeampaa,
kaiken joutuisi yksin kestämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyys on upea asia silloin kun se palvelee molempia osapuolia eli vuorovaikutusta löytyy. Lämminhenkinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot