Menneisyys, tämä hetki ja tulevaisuus

Runoilija ollipt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika joka tahtoo lentämään, uskomaan että siellä jossain pilvien reunalla on parempaa, näkemään maailmaan erillaisin silmin. Tahtoisin olla lintu joka vapaana kulkee, aina kohti paikaa lämpimää. Joskus sitä saa elämältään sitä, mitä haluaa, mutta usein silloinkin menettää jotain tärkeää. Aikaa jolloin tunnen olevani joku muu, jonka kuitenkin sitten unohdan.
 

Menneisyyteen ei voi vaikuttaa,
mutta ei sitä voi elää
niinkuin sitä ei olisikaan.

Vaikuttaa jotenkin päivään jokaiseen.
Olisinko silloin se minä?
Jos niitä virheitä ei tehnyt olisi,
joskus myös asioissa onnistunut.

Sitä haluaa vain tätä hetkeä elää.
Suunnitella tulevaisuutta,
joka olisi täynnä onnea ja ruusuja.
Kuitenkin haamut joskus silmille hyppii
taikka joku niistä vain muistuttaa.

Jokainen hetki on tärkeä.
Niin mennyt, tuleva kuin tämäkin.
Se tekee minusta sen mitä olen.
Se tekee minusta ihmisen.

Virheitä sattunut on varmasti jokaiselle.
Ei niitä niin vain pysty unohtamaan.
Jos joku ei ole muistuttamassa,
niin yön pimeinä tunteina joskus mieleen palaa.
Eikä itku kaukana ole ollenkaan.
Jos pystyy edes sen tukahduttamaan.

Mutta virheistä opitaan.
Ensi kerralla toisin tehdään.
Ei jäädä tuleen makaamaan
vaan nousta sieltä ainakin yritetään.

Tehdä lopusta elämästä elämisen arvoista.
Jotain jota vanhana sitten hymyillen muistelee.
Saanut aikaan on jotain merkittävää.
Vaikka ystävyyttä pysyvää.
Se jos mikä on tärkeää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot