Tuntemattomalle

Runoilija ollipt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika joka tahtoo lentämään, uskomaan että siellä jossain pilvien reunalla on parempaa, näkemään maailmaan erillaisin silmin. Tahtoisin olla lintu joka vapaana kulkee, aina kohti paikaa lämpimää. Joskus sitä saa elämältään sitä, mitä haluaa, mutta usein silloinkin menettää jotain tärkeää. Aikaa jolloin tunnen olevani joku muu, jonka kuitenkin sitten unohdan.
 

Hymysi jotenkin erilainen.
Niinkuin jotakin kertoisi.
Ajatuksia lukea en osaa.
En tiedä merkityksiä katseidenkaan.

Tunne kun toista ei ollenkaan.
Ei tiedä niitä sanoja joita ei tarvitse sanoa.
Tutustua vain haluaa,
kun vain olisi jotain sanottavaa.
Jotain jonka uskaltaa.

Uskon kuitenkin kohtaloon
tai sattumaan,
minulle ne on oikeastaan samaa.
Jos tarkoitus on tutustua
niin silloin kyllä tutustutaan.
Jossakin muualla kohdataan,
elämästä jutellaan.

Toivon ja odotan sitä päivää.
En pelkää enää elämää.
Uskallan ottaa vastaan sen mitä annetaan.
Kaveruuden, ystävyyden ehkä jopa rakkauden.
Haluan paljon ja välillä kaiken.
Sinusta haluan tietää ihan kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot