kohtalo rakkauden

Runoilija ollipt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Poika joka tahtoo lentämään, uskomaan että siellä jossain pilvien reunalla on parempaa, näkemään maailmaan erillaisin silmin. Tahtoisin olla lintu joka vapaana kulkee, aina kohti paikaa lämpimää. Joskus sitä saa elämältään sitä, mitä haluaa, mutta usein silloinkin menettää jotain tärkeää. Aikaa jolloin tunnen olevani joku muu, jonka kuitenkin sitten unohdan.
 

Kohti aamuaurinkoa käsikädessä.
Ei tarvitse sanoja sanoa,
katseet kaiken kertoo.
Kohti huomispäivää yhdessä.

Sitä tunnetta kun on joku jota rakastaa.
Sitä tunnetta jokainen haluaa.
Kun pelkkä läsnäolo peittää hiljaisuuden.
Osaa lukea toisen ajatuksen.

Kaikille sitä ei ole suotu.
Toiset luotuja on yksin kulkemaan.
Miten pahalta se tuntuukaan,
kun joka päivä sitä oikeaa odottaa.

Elämä on monimutkaista,
erilainen kohtalo jokaisella.
On iloja ja suruja,
on onnea ja onnettomuutta.

Ei kaikki kohtaloaan ansaitse.
Rakkaus kuuluu jokaiselle.
Sillekkin joka yksin iltaisin kyyneliin nukahtaa.
Haaveilen että olisi joku jota rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja jälleen kerran, kadehdin sitä että jaksat toivoa, uskoa, odottaa.

 

Käyttäjän kaikki runot