Yhteinen onni

Runoilija minzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kirjoita ilman aihetta
Petetty, jätetty, särjetty
En puhu ilman syytä
Pelattu, pilattu, poljettu
En itke ilman tunnetta
Viha, suru, pelko
En löydy ilman etsijää

Sinä kirjoitat ilman aihetta
Sinä puhut ilman syytä
Sinä itket ilman tunnetta
Sinä löydyt ilman etsijää
Sinä löydät minut

Me kirjoitamme rakkaudesta
Me puhumme kaikesta
Me itkemme yhdessä
Me löysimme onnen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot