Miss you

Runoilija minzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuuli sun harjalla leikki ja aurinko sun karvapeitteen värjäsi. Sä seisot niityllä aamu usvan keskellä.
Ja minä sua haan portilta katselin.
Mutta kun luoksesi tulin sinä katosit, ympärilleni katsoin mutta et ollut missään. Silloin huoneestani heräsin ja kyynel poskelle vierähti, se oli vain unta et tullutkaan takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot