ikuisesti kaipaava

Runoilija minzy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sut puhtaaksi harjasin, omenan annoin ja ulos talutin.
Kyynel poskelle vierähti, joudun susta nyt päästää irti.
Myöhemmin ymmärsin miksi jouduin susta luopumaan.
Nykysin kuvaasi katselen ja huokaisen, rakastan sua silti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot