Tarina

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lapsonen tanssit kuin aikuinen oisit
näyttömöllä elämän
Luulet kait tietäväsi kaiken siitä mitä kuuluu elämään
mutta todellisuudessa et tiedä mitään

Tyttönen pienoinen alas jo käy
näyttömöltä suurelta ei sua tänne kauas näy
Iloitse siitä, että lapsi olla saat
murheet aikuisen sut vielä valtaansa saa

Silti vie jäljet pois ovelta sen
tuon kotisi niin lämpöisen
Joulu-yössä yksin kulkea saat
luulet että vapaus sua jossain odottaa

Kertoiko kukaan, mitä kuuluu elämään
vastuuta ja itseisyyttäkin, vielä oppivan sun tahtoisin
Siis käännythän pian takaisin
ja kotiin palaat taas aina niin kuin ennenkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot