Miksi?

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksi vuotta ja hiukan päälle.
Niin kauan rakkautemme sai elää.
Nyt kerrot sen loppuneen.
Et tiedä syytä, niin vai kävi.

Nyt minun pitäisi päättää, palaanko entiseen.
Vai uskallanko katsoa huomiseen, ilman sinua?
Vai kokeilenko, elvyttää rakkautesi minuun.
Sanoit, ettei kuollut rakkaus enää herää.

Oletko aivan varma?
Oletko varma siitä, että tämä kaikki on todella ohi?

Varaudu siihen, rakas, että minä taistelen.
Taistelen sinusta, koko maailmaa vastaan.
Vaikka siihen päivään asti, kunnes kuolen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot