Hänelle - jolle annoin sydämein.

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamu aikainen, talvinen
istun huoneessani ulos katselleen
mä tänään mitä tahdo tehdä en
Ei tunnu päivät miltään ilman sua
miksi me kaksi, emme saanet onnistua
sitä yksin mietin vain, kun poissa oot rakkaimpain.

On niin vaikeaa, unohtaa, että rakastaa
sydän surusta on jo puolillaan
Sua kädestä kii pitää tahtoisin,
katsoa vielä kerran sun silmiis ruskeisiin
Hiljaa kuiskata lauseen sen:
Sua rakastan, sun kanssas olen onnellinen

Kaipaan yhä edelleen vierees sun
kun nään mä kuva sun tuntuu,
että suhun uudestaan rakastun
En kadu mitään, sä tiedät sen
en koskaan sua tule unhoittamaan en
aika jonka kanssas viettää sain, oli parempaa kuin se mitä hain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot