Ystävyys vs. Rakkuas

Runoilija 3e27181906c0314dcc82dd1a9f8457fb

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.12.2016 19:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä -
koetin vain helpottaa sun tuskaasi
en voinut muutakaan
kuin päästää sinut lähelleni
Ja mihin se johtikaan..

Mihin se johtikaan..

Nyt en muuta voi
kuin ajatella sinua
sun silmäs mun
mielessä vainoaa
sun pitää jättää se mies
ei hän ole sulle oikea

Olen vain tavallinen
mies - silti väität ettei se ole niin
olen muka - erillainen kuin muut
aina on olen vierelläs
vereni melkein pysähtyy - missä lienee syy

Missä lienee syy

Nyt en muuta voi
kuin ajatella sinua
sun silmäs mun
mielessä vainoaa
sun pitää jättää se mies
ei hän ole sulle oikea

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot