kärsämö

Runoilija hömötiainen-duplicate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän lehti on jo kääntänyt minulle takapuolensa; olen täyttänyt 40 vuotta joten puolet arvioidusta keski-iästä on jo ohitettu. Enää ei ole muuta hommaa kuin nakertaa runoja.
 

mmmmm,,
maa on ystäväni,
kuinka se on lämmin, kivet ei paina lainkaan,
haluan asua siinä,
maaemo, armas äitini maan multa
sinuun tulen ja kasvan siitä: siankärsäMÖKSI !!

on aina kesä ja rehotan aina, minä ruma rikkaruoho,
ette saa minua juuriltani, minulle on annettu oikeus
myös rehottaa, niinkuin muillekin kauniimmille kukille
kukoistaa

Selite: 
en lakastu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot