aasi-asia

Runoilija hömötiainen-duplicate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän lehti on jo kääntänyt minulle takapuolensa; olen täyttänyt 40 vuotta joten puolet arvioidusta keski-iästä on jo ohitettu. Enää ei ole muuta hommaa kuin nakertaa runoja.
 

Olen äreä siitä että synnyin aasiksi.
Aasit pitäisi olla Aasiassa, ei asia
aasina minuna. Olen hidas älyltäni
ja joudun raatamaan pellolla työssä
josta muut hyötyvät ja minä syön
vain heiniä, joku porkkana pannaan
aina kepin päähän nenäni eteen,
niin että liikun luullen sen siitä
nappaavani. Se kulkee silti aina
eteenpäin milloin minäkin liikun,
enkä saa sitä siksi koskaan suuhuni.
En ole Aasian-aasi, olen Euro-aasi!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot