Jupetusta

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

JUPETUSTA

Koirat nopeet
Miehet hitaat
Naiset kopeet
Käteen jää vain hopeet

Voi sitä hakulenkkiä
miehen perä
päin sammal penkkiä

Juon kahvin
syön eväät
haukkuu vaikka kirahvin

Sitten hiivin konttaan
niin ja
lintu lentoon omin siivin

Tilanne kohta uusi
hakulenkki suurempi kun kuusi

Haukku alkaa
nostan taas jalkaa
joko kerkeen
hakee reppuun teeren

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot