rannalla

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

Rannalla

Käyskentelin pitkin rantaa,
kivikkoista hiekkasantaa.

Lounatuuli järvenvettä huuhtoo,
tapaus tämä mieltä kiehtoo.

Taivaalla on sinikajo,
tulla vettä tahi loistoo.

Kivet kertoo vanhan tarun,
rannat eläneet on ajan karun.

Uuttakin jo ajattelen,
milloin satamaan astelen.

Mikä meidän tiellä puomi on,
Laitan sille tuomion

Oli tie vaikka mikä,
aattelen mulla kävi säkä.

Tässä vuan ihettelen,
piätäni selevittelen.

Olo aika onneton,
mutta kyllä tunteet on.

Nyt jo helepotti,
vaekka ee tullu jättipotti.

Rahast viis,
rakkaus tärkee siis

Selite: 
Kevään ajatuksia
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot