lihan ninta

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

Kyllä lihalle tulloo hintoo
jos hipasoo naesen pintoo
suati jos nänniä ja maito pintoo

jos vielä kieltä koetat
siinä tekemistä jotta himos voetat
eekä se siinä kaekki
vaekka kuinka koetat

sitten alakaa lihan jako
vaekka alla oes kuinka iso vako
siinä ees taas nyhvätessä
mihinkään ee oo pako

lähe siitä nolo olo
unohtuu jo moinen kolo

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot