Ja lopppu tuli

Runoilija jupettaa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kyllä se siitä
 

Rakkaalle Lealle

Meellä alakaa olla
yhteenen elämä,
menneesyys,
nykysyys
tulevaesuus,
tulukoon vaekka syys
ja loppuva ei näy.

Rakastan sinuva
aena vuan enemmän
mitä enemmän sinuva
tunnen.

Siinä muutama sana
ei asennon tarvitse olla
aina tana

muukin käy
eikä tulevaesuutta näy

askeleet yhteiset sinne vie
mikä lienee sitten tie

toivon ettei kivinen
siinä tulee polvi lovinen

mieltäkin se painaa
kun kepit ottaa lainaan

nyt änkyrä
siitäkin voi sydän särkyä

jostain ilo pitää löytää
muuten tie on kohti
eväätöntä pöytää

Siinä savolaesuutta
ja kirjoitus kieltä
mitä lienee
lukija mieltä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot