Isku vasten kasvoja

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Jotain minkä vuoksi elää
Jotain pientä ja niin suurta
Lentäväistä, painavaa,
takertuvaista, pois pyyhittävää

Pienet valkeat valheet
suihkivat ilmassa
pitävät meidät pystyssä

Tarvitaan vain yksi pikkuruinen
totuudenhippunen
Todellisuus palaa
Toivo kaikkoaa,
loittonee, kääntää selkänsä
niin lohduttomasti

Kyynelet tulevat, helpottavat, sanovat
pitävät meidät pystyssä

Onko silläkään väliä?
Kaikki olisi helppo pyyhkiä pois
kauas, kevyesti

Kuka on enää estämässä?

Ja kaikki on menetetty.
Jos on olemassa pakkoja,
täytyy olla jotain
minkä vuoksi
säästää kyyneleitä

Selite: 
Tämä on melko vanha ahdistuksenpurkuteksti, joka pulppusi solmulle sykertyneestä päästäni keskellä kesämasennusta.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvää kerrontaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot