Ja tuuli yltyy jos lähden

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Pysäytä kellosi,
olisitko niin kiltti

En halua jatkaa
tästä eteenpäin

Jos voisin vain jäädä.

Ja tuuli yltyy,
jos lähden
jos en muista tätä kaikkea
vielä vuosienkin päästä

Ja vesi putoaa hiuksilleni
hyytävänä
jos et anna minun nyt jäädä.

Selite: 
...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot