Lokakuu

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Kaduilla se tihenee
laskeutuu jaksavien arki-ihmisten olkapäille
hiipii oven taakse livahtaakseen mieliin
takertuu lentäviin mietteisiin
pysyäkseen

pimeys

hämärtää ideat
Heränneet
painuvat kokoon,
uneen valon kyydissä.

Jos saisin minäkin
ohittaa, hypätä yli tästä
joka on liian painavaa kannettavaksi
niin monta sysimustaa kuukautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tyylikästä kerrontaa

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot