Vaniljasokerinen

Runoilija heel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja ja proosaa pöytälaatikkoon hahmotteleva pianistityttö päätti eräs päivä laajentaa ja raottaa kirjoitusvihkojensa kansia Rakkausrunojen käyttäjille.
 

Mutta kun et sinä kertonut
miltä se tuntuu.

Se sattuu, sanotaan
ja samaan aikaan pää vaeltaa pilvissä.

Minä leijailen, kohoilen, välillä pilviin asti.
Ihana, ihanampi, ihanin.
Ostan hehkuvanpunaisen sydäntikkarin.
Kaakaon höyry pyörteilee täydellisissä kaarissa kahvilassa,
vaaleanpunaisessa mukissa
ja takertuu vaniljasokeriseen tuoksupilveen
niin...

Eivätkä kenkäni ole koskaan liikkuneet yhtä kepeästi
kopisseet sileämpään asfalttiin kuin ennen
kaikuvammin kuin ikinä.
Ihana, ihanampi, ihanin.

Illalla itken,
käperryn nurkista valottomimpaan
eikä mikään ole tuntunut yhtä lamaannuttavalta.

Et sinä tai kukaan muukaan kertonut
miten se puristaa sydämen pieneksi säälittäväksi mytyksi
viskaa pilkaten ikkunasta ulos
talloo nauraen heinikkoon.

Et kertonut

miksi se ahdistaa ja hymyilyttää niin leveästi samaan aikaan.

Selite: 
Todella omaperäistä, tiedän. Tunteet oli vain pakko saada kirjoitettua ylös, ja tällainen runontapainen siitä sitten syntyi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot