Enkeli kävelyä

Runoilija fitjungur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha mies sanoi ''paratiisi on se minkä itse rakennat elämästäsi''
 

Tähystin tähtitornista yötaivasta jolla yksinäinen pyrstötähti kiisi eteenpäin, kuin enkeli joka oli levittänyt siipensä. Suuren pilvilinnan lastenvahti. Tunsin kuinka kostea veri valui otsaani pitkin, katsoin loittonevaa hahmoa. Minut oli surmattu, ehkä se oli ainoa ratkaisu Loppu, vai oliko. kohotin katseeni naisen säteileviin kasvoihin, mielessäni oli vain yksi ajatus, vai oliko se tässä, joss se olikin vain uusi suunta johonkin parempaan. nainen istui viereeni ja tarttui käteeni. Suljin silmäni oli hiljaista, en enää kuullut meteliä maailmasta. Mutta tunsin käden lämpimän puristuksen omassani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystistä loistavaa pidin paljon

hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot