Kuollut rukous

Runoilija fitjungur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha mies sanoi ''paratiisi on se minkä itse rakennat elämästäsi''
 

Rukoilin
rukoilin että tuot hänet tänne,kotiin
ettei viattoman tarvitse nukkua pois yksin kylmässä
toisit hänet kotiin,
syliini lämpimään vaikka vain viimeiselle matkalle,
mutta et kuulut huutoani,
niin kuin et koskaan,
sanoin että vihaan sinua,
ei en vihaa halveksin ja säälin,
mutta he palvovat ja ylistävät,
loithan heidät omaksi kuvaksesi,
täältä viimeisestä penkki rivistä minä puhunsinulle vaikket kuule ja kuuntelen kuinka he ylistävät laupeuttasi,
mutta minulle olet jo hirviö.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot