UNI

Runoilija fitjungur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha mies sanoi ''paratiisi on se minkä itse rakennat elämästäsi''
 

Haluan nukahtaa tänne,
tämän tuulen syleilyyn,
näiden peltojen ja metsien huomaan,
kuullen vantaanjoen kohinan,
tuntien sateen ja auringon,
jotka tätä maata syleilevät

Selite: 
Tämä tuli mieleeni kun taas haikailin kuolleen koiramme perään ja kävelin koulusta kotiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lukijan "vantaalaisuus" sukelsi empatiallaan siihen maisemakuvaan, jonka runo toi tullessaan.

Punatekstistä huolimatta, tämä on hyvänmielen teos, kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot