Tuhoutunut paratiisi

Runoilija fitjungur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vanha mies sanoi ''paratiisi on se minkä itse rakennat elämästäsi''
 

Nostan katseeni taivaalle
Pilvet ovat vielä entisensä,
Mutta kun katson maata
Näen vain tuhkaa,
En kuule enää eläimiä
Vain ihmiset
Vihaan heitä,
Viette vain kaiken
Mitä rakastan,
Tuhositte paratiisini,
Tähän helvettiin mekin kuolemme,
Mutta minä lähdinjo
yksi laukaus se riitti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surua ja lohduttomuutta hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot