El semáforo del Otoño

Runoilija Labret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun vihreän voima vaikenee ja viimaan
vaipuu, kullataan kadut kauttaaltaan keltaiseen.
Hiipii hiljainen haikeus henkiin hauraisiin,
hiipuu haapojen havina hiljalleen.

Punainen hehkuva hetken polkuja valaisee,
sitten polttaa tuhkaksi mustaksi muistot muinaisen.
Ja ennen kuin pakkasta purevaa piiloon pakenee,
meille tulista tuittupäätään, niskojaan nakkelee.

Selite: 
Ruskan pasahdus.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Labret Mielibidee 27.10.2014 0 Runo
Labret Seitikkiaika 19.10.2014 2 Runo
Labret El semáforo del Otoño 13.10.2014 0 Runo
Labret Apathesis 10.10.2014 0 Runo
Labret U-T-R 1.8.2014 0 Runo
Labret Korvaboosti 26.7.2014 0 Runo
Labret TasaPAINOttelua 26.7.2014 0 Runo
Labret Kali Yuga 20.6.2014 1 Runo
Labret Shakti 15.4.2014 1 Runo
Labret Shanti 13.4.2014 1 Runo