Seitikkiaika

Runoilija Labret

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Porstuan portailla lymyää
Agentti Oranssi, ontosti hymyää.

- Jopas myrkyn lykkäs, tuumaa musta kissa.
Jackilla on lepakoita tapulissa!

Karmeissa
raapivat kaarnaiset sormet
puurankojen.
Irvikuva kesän kauneuden,
nuo siluetit
huurteisten luurankojen.

Tuulet ulkosalla uhaten ulvovat.
Unohdettujen huulet tuhannet
kakovat fonejaan, kilpaa kiljuvat.

Selite: 
Halloween-teemalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Elävät runokuvat ajankohtainen ja rikas kirjo.

Hauskan spooky ja spookyn hauska eläväinen runo, kuin pieni Halloween-käsikirjoitus.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Labret Mielibidee 27.10.2014 0 Runo
Labret Seitikkiaika 19.10.2014 2 Runo
Labret El semáforo del Otoño 13.10.2014 0 Runo
Labret Apathesis 10.10.2014 0 Runo
Labret U-T-R 1.8.2014 0 Runo
Labret Korvaboosti 26.7.2014 0 Runo
Labret TasaPAINOttelua 26.7.2014 0 Runo
Labret Kali Yuga 20.6.2014 1 Runo
Labret Shakti 15.4.2014 1 Runo
Labret Shanti 13.4.2014 1 Runo