viettelys ;)

Runoilija redwind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2022 22:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.7.1981

 

tule
tule luokseni, sinä.. juuri sinä
ihana mies!

tule vain!
anna katseeni
kiertää jäyhiä kasvojasi
anna katseeni kiertää sut ympäriinsä
ja mun ihailla miehekkyyttäsi

uppoa silmiini
kiihkosta tummenneisiin
katso kuinka sinua haluan!

kuuntele ääntäni viettelevää
joka sinulle kuiskii viekoitellen
kauniita sanoja korviisi,
sekoittaen
mielestäsi viimeisenkin järjen häivän

anna hieman kosken sinua
taitavilla sormillani
hyväilen sileää ihoasi
huulillani kaulaasi
kevyesti hampailla maistellen

anna minun kuulla
sinun kiihkosi ihollani

tule
tule vain!
pienelle retkelle
kohti nautinnon salattua tummaa puutarhaa
tehdään siitä hetkeksi vielä kauniimpi
täytetään se meidän nautinnon äänillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juu aika aistikas teksti, jos tollai varovast sanois.. ja runon nimi ties mistä puhui..

juuri sopiva alkuillan kevennykseksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot