Sydämeni ketjut

Runoilija redwind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2022 22:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.7.1981

 

Suljenko taas
sydämeni
Kaivanko raskaat ketjut ympärille sen
Arkusta vanhasta
jo niin tutuksi tulleesta

Sen saranat jo kohta kuluneet
niin monta kertaa sitä on aukaistu

niin monta kertaa suljettu

Jos sen nyt vielä teen
ketjut sydämeeni jäädä saa
Pitämään palasia paikoillaan

Enää en niitä arkkuun hautaa
jos ne sielä vielä kaivan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata rajoittaa tunteitaan. Se mitä ennen on tapahtunut, ei välttämättä aina tapahdu, vaikka se siltä joskus tuntuukin.
Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot