elämän porkkana 2

Runoilija redwind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2022 22:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.7.1981

 

Tehtyään tämän
annettuaan minun hetken nuolla haavojani
Elämä kääntyy kannoillaan

tyytyväinen hymy häivähtää sen pirullisilla kasvoilla
kun se katsoo runneltua olemustani

se hakee porkkanan takaisin
tarjoaa sitä minulle kädestään

"ota.. maista vielä vähän lisää..."
se sanoo nyt teennäisen lempeästi
työntäen sen aivan huulilleni

mutta en uskalla.. puristan huuleni tiukasti yhteen ja
käännän itkuiset, kivusta polttelevat kasvoni pois
huudan sille kuin hullu,
käsken sen mennä, olla kiusaamatta minua
hakkaan käsillä maata allani
raivoissani!

päättämättömänä
häkeltyneenä
pelokkaana

tuo houkutus

kuitenkin

jähmettää minut paikoilleni
Uskaltamatta kuitenkaan raottaa huuliani
joille elämä on taas porkkanan laittanut riehuntani jälkeen

en liikahdakaan
jään paikoilleni odottamaan
pää kumarassa
maata tuijottaen, kyynelten sitä kastellessa
nöyryytettynä
tietämättä mitä tehdä

porkkanan tuoksua haistellen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot