kohti sinua

Runoilija redwind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2022 22:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.7.1981

 

Tämä hetki
turhan tuttu

Pelko sisälläni
odotan kellon kulkevan

Onko tämä viimeinen kerta elämässäni
kun kohti sinua kuljen

Niinkuin aina
muita ennenkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot