menneisyyden vanki

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

vielä tänäänkin
huutaisin hätähuutoni
jos ääneni ei hukkuisi matkalla

enkä hakkaisi päätäni seinään
julistaisi tuskaani pannaan
vetäisi rakseja tunteitteni päälle
siirtäisi kaunaani nurkkaan häpeämään

kivi pysyköön sydämelläni
repiköön eilisen painajaiset minultakin hiukset päästä

Selite: 
sivustakatsoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot