löytötavaratoimistosta sen löytäisin ?

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

kuinka voi
palat kadota
savuna ilmaan
tuhkana tuuleen
palapelistä, jonka
jo monta kertaa kokosi

ja silmätkin kiinni tiesi
oikeat paikat

kuinka voi
olla tuntematta
omia taskujaan
joiden sisällön
ennen osasi unissaankin kertoa

kuinka voi
erehtyä omasta itsestään
vaikka luuli jo itsensä oppineen
edestä ja takaa
menneestä ja tulevasta

kuinka voi
olla tietämättä
mihin suuntaan edetä
vaikka osaisi
ilmansuunnat ja
löytäisi tiensä kotiin

Selite: 
etsitään itseä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot