istun paikallasi varatussa pöydässä

Runoilija emilia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2004
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 8:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

c'est la vie.
 

otin opikseni
kantapään kautta kokeilin
draama ja tragedia riittäköön

mutta jos
tämän kerran vielä
ja seuraavankin
teen moraalittoman liikkeen
poimin kielletyn hedelmän
kelaan nauhan alkuun
katson vielä taakseni
huudan ääneen tabuja kadulla

palaan lähtöruutuun

olen voittaja pelissä
jossa pääpalkintona
varma häviö

Selite: 
hyväuskoinen hölmö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot