Sinä osa3

Runoilija Lurumba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MINUN RUNONI Sanoja rakkausesta, Onnellisten viestien maailmasta. Sanoja vihasta, Tuskan julmasta maailmasta. Sanoja ikävästä, Kaipuun loputtomasta maailmasta. Sanoja sieltä täältä, Kertoen sielun maailmasta. Sanoja minusta, Myöntämättä niiden olevan, Minun omasta maailmasta.
 

Tiedän, että välitän
sinusta paljon enemmän
kuin sinä minusta,
mutta elän silti siinä toivossa,
että jonakin oikein kauniina päivänä,
saan olla onnellinen sinun vierellä.

Tiedän,
siihen on pitkä matka,
vaikeita polkuja kuljettavana.

Vuoden vaihteessa,
risukasaan pilkotti hieman valoa,
minulla oli edessä vaikeita valintoja,
sinä olitkin yllättäen minun tukena.

Mutta se olikin vain väliaikaista..

...kevään koittaessa,
tarinamme oli lopussa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot