Sinä osa1

Runoilija Lurumba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MINUN RUNONI Sanoja rakkausesta, Onnellisten viestien maailmasta. Sanoja vihasta, Tuskan julmasta maailmasta. Sanoja ikävästä, Kaipuun loputtomasta maailmasta. Sanoja sieltä täältä, Kertoen sielun maailmasta. Sanoja minusta, Myöntämättä niiden olevan, Minun omasta maailmasta.
 

Sinä päivänä,
jolloin sinä ilmestyit elämääni,
jokin liikahti sisälläni,
lämmitti mukavasti mieltäni.

Et viipynyt kauaa,
mutta se riitti,
että sait minut kaipaamaan.

Jokaiseen päivään herätessäni,
kylmissäni,
mietin mitä oikein liikkuu mielessäni.
Ajatukset kiinni sinussa,
täysin vieraassa,
hellittämättä otetta.

Yritin lukea,
yritin miettiä muuta,
turhaan.
Jokin sinussa,
sai minut kaipaamaan,
jokin veti puoleensa.

Päätin olla rohkea,
lähentyä,
ottaa yhteyttä.
Olin jälleen se pieni tyttö,
joka jännittää,
pelkää pimeää ja jolla vilistää perhosia vatsassa.

Nappasit syöttini,
sydämeni hakkasi kiivaasti,
elin vain haaveissani,
sinä vilistit verkkokalvoillani.

Sinä päivänä päätin,
haluan sinut,
hinnalla millä hyvänsä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot