haikeaa

Runoilija Lurumba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MINUN RUNONI Sanoja rakkausesta, Onnellisten viestien maailmasta. Sanoja vihasta, Tuskan julmasta maailmasta. Sanoja ikävästä, Kaipuun loputtomasta maailmasta. Sanoja sieltä täältä, Kertoen sielun maailmasta. Sanoja minusta, Myöntämättä niiden olevan, Minun omasta maailmasta.
 

Tavatessamme itkin,
tuskan
ja onnen sekaisia kyyneleitä.

Sylisi tuntui turvalliselta,
toisaalta haikealta,
sillä tiesin,
ettei siinä voi kauaa olla.

Sen hetken, olin onnellinen,
sillä tiesin, että välität.

Kosketit,
pyyhit pois kyyneleet poskilta,
puristit lujasti itseäsi vasten,
lohduttaen.

Lätösi jälkeen
en voinut unohtaa sinua.
Ehkä olisi pitänyt,
en tiedä.

Kuitenkin,
rakastuin sinuun.
Olit luonani joka hetki,
päivittäin.
En vaan voinut unohtaa,
miltä tuntui saada aitoa rakkautta,
edes hetken verran.

Toiveissa tietenkin lisää sitä tunnetta.....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot