itkuttaa

Runoilija Lurumba

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

MINUN RUNONI Sanoja rakkausesta, Onnellisten viestien maailmasta. Sanoja vihasta, Tuskan julmasta maailmasta. Sanoja ikävästä, Kaipuun loputtomasta maailmasta. Sanoja sieltä täältä, Kertoen sielun maailmasta. Sanoja minusta, Myöntämättä niiden olevan, Minun omasta maailmasta.
 

Tekee mieli itkeä,
antaa patoutuneiden kyynelten
virrata vapaasti pois,
vapauttaa murheelliset tunteet valloilleen.

Mutten uskalla,
Ei ole ketään,
jota halata.
Ei kukaan tule,
ei pyyhi poskeltani pois
suolaisia pisaroita.

Ei ketään joka lohduttaisi.

En tunne pelkoa,
en vihaa.
En myöskään katumusta.
Tunnen vain rakkautta.

Rakkaus vie voimat,
ei ole tilaa muulle.

Jos rakkaus kuihtuu,
romahdan,
ja sillon ei kyynelistä,
tule loppua milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot