Käyttämätön rakkaus

Runoilija Ystävyydenpalvoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.

-Zacharias Topelius


Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

-Nuuskamuikkunen
 

Maalaan huuliani,
kuin peittääkseni tyhjyyden,
jonka huulesi jättivät.

Katson itseäni silmiin,
vain nähdäkseni,
kuinka suuren jäljen,
sieluuni jätit.

Sanoit
"oot kauneinta päällä maan,
enkä koskaan vois toista,
yhtälailla rakastaa".

Nyt oon pelkkä kuori,
joka tulvillaan,
on käyttämätöntä
rakkautta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot