Kohtaa totuus

Runoilija Ystävyydenpalvoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.

-Zacharias Topelius


Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

-Nuuskamuikkunen
 

Purat vihas tähän maailmaan,
Sanot et sut upotettiin polttavaan tervaan.

Sun keuhkos on mustaa kiveä,
silmäs täynnä pikeä.
Et pysty hengittämään,
silmiis ummistamaan, lepäämään.

Oot ottanut tehtäväkses pakoilla totuutta,
intohimokses syyttää muita.
Väität et kaikki johtuu kylmyydestä
Jonka hän jälkeensä jätti.
Oikeesti kyse on syyllisyydestä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot