Afrodite

Runoilija Ystävyydenpalvoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 14.4.2024 22:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.

-Zacharias Topelius


Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

-Nuuskamuikkunen
 

Synnyit vaahdosta meren
kareille Kyproksen.

Olet runona huulillani,
silkkikankaana ihollani.

Melankolia aamuhämärässä,
Tuikkivat silmät illan pimeydessä.

Opetit näkemään kaikessa kauneutta,
rakastamaan maailmaa ehdoitta.

Jäät elämään lauluissa,
syvyydessä sanojen.

Kun katson sua, näen
jälleensyntyneen Afroditen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot