Riittääkö edes jumala?

Runoilija Ystävyydenpalvoja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.6.2009
Viimeksi paikalla: 13.3.2021 19:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu.

-Zacharias Topelius


Olisi kauheata jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis.

-Nuuskamuikkunen
 

Murusina valuu
elämä sormieni välistä.

Kättelen tuhoa
eilen, tänään, huomenna.

Raamattu kirjoittaa itsensä
lopusta alkuun.

Seitsemäntenä päivänä
kukaan ei lepää.
Maailma loppui.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot