Hyvästit

Runoilija Korppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1992

Non mihi, non tibi, sed nobis.
 

Aika ei enää
merkitse
mitään

Hän
sanoo sinulle
ikuisesti
hyvästi

Jäähyväiset ovat
aina uusi
alku jollekin
kauniille tarinalle

Alku uudelle
elämälle

Loppu kaikelle
kuolleelle

Vaikka sydän
onkin jo toisen

eikö rakkaita
kasvoja saisi
suudella

vielä viimeisen
kerran

Mikään ei enää
merkitse
mitään

Tunnet huulien
kosketuksen
poskellasi

Itket

Mutta hän ei
enää ole
kuivaamassa
kyyneleitäsi

Hän on
vain muisto

Mutta tunne
joka säilyy
sydämessä

Ei koskaan
kuole

Selite: 
Sinun on siis vain kestettävä, ja aloitettava uusi elämä ilman häntä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korppu Huoneet 24.8.2009 4 Runo
Korppu Liekkisydän 14.11.2008 1 Runo
Korppu Tulevaisuus 26.6.2008 0 Runo
Korppu Viidakko 12.4.2008 4 Runo
Korppu Armelias 19.3.2008 0 Runo
Korppu Nautinto 19.3.2008 1 Runo
Korppu Leikkikoulun lapset 5.3.2008 3 Runo
Korppu Kaunis uni 27.2.2008 1 Runo
Korppu Uusinta 26.2.2008 1 Runo
Korppu Hyvästit 25.2.2008 0 Runo